Home Cazan de tuica preturi
Cazan de tuica preturi
Cazan tuica preturi PDF Imprimare Email
Cazan de tuica preturi
Scris de irina86   
Marţi, 12 Iulie 2011 14:27

Un cazan de tuica este folosit pentru producerea de tuica si de rachiu, ambele bauturi alcoolice foarte apreciate. Este o mica fabricuta care functioneaza foarte eficient si care poate sa produca cantitati aparent uriase de bautura alcoolica. Bautura provenita din prune sau alte fructe ce fermenteaza este de foarte multe ori vanduta mai departe celor care nu au avut productie de tuica ori rachiu in anul respectiv.

Un cazan de tuica are preturi nu foarte mari, preturi pt cazan de tuica sunt rezonabile daca stam sa ne gandim la faptul ca un astfel de alambic este confectionat dintr-un material relativ scump. In afara de preturile materialului intra si pretul manoperei. Un cazan de tuica in preturi are si materialul si munca omului care l-a facut.

Un cazan de tuica se fabrica manual, materialul este topit si aranjat de catre cel care il confectioneaza si este sudat si incolacit cu mana. Este o munca foarte obositoare si pentru un cazan de tuica preturi nu sunt foarte mari daca ne gandim la efortul depus de cel care l-a confectionat pornind de la zero.

Ofertele de cazan de tuica au preturi cuprinse intre 300 de lei numai manopera pentru un cazan de dimensiuni normale si 1000 de lei manopera si materialul tot pentru un alambic de dimensiuni normale. Astfel de cazan tuica are preturi chiar rezonabile, mai ales gandindu-ne ca o persoana care foloseste alambicul are posibilitatea sa vanda produsele obtinute mai departe.

Cazan de tuica preturi relativ mici, mai ales pentru ca acesta se amortieaza la fiecare folosire. Cazanele de tuica insa mai necesita o cheltuiala in plus, atunci cand produce alcool un cazan de tuica trebuie inregistrat si trebuie platite accize pe alcoolul respectiv. In felul acesta un cazan de tuica are preturi putin mai mari insa beneficiile depasesc inconvenientele.

Ultima actualizare în Miercuri, 13 Iulie 2011 09:01
 


Sondaje

Din ce material doriti sa construiti un cazan de tuica?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com